Методичний дайджест   2021-12-07 11:33   650  

Усі перемоги починаються з перемоги над собою, усі випробування життя вимагають зосередження сил, знань і вмінь, підготовки і бажання.
 
Соціальні педагоги закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської територіальної громади залучили більше 90 дітей до участі у двадцятому фестивалі творчості для дітей та молоді з інвалідністю «Повір у себе».
 
Учасники фестивалю проявили себе у найрізноманітніших жанрах: декламації віршів, вокальної творчості, декоративно-прикладного мистецтва, виконанні робіт технікою декупаж, бісероплетінні, виробів з дерева.
 
Оксана Сернецька, яка 13 років працює соціальним педагогом у
спеціалізованій школі Івано-Франківської міської ради, зазначила, що у закладі навчаються діти з різними вадами розвитку, тому вихованці школи потребують більше турботи та уваги.
 
"Коли ми працюємо, то обираємо ті засоби та методи, які будуть
оптимальними, найбільше розкриють потенціал дитини. Знаєте ця праця зовсім не є легкою, але настільки вона винагороджується", — розповідає Оксана Сернецька.
 
Саме проведення подібних фестивалів заохочує дітей розвивати свої творчі таланти, дає можливість повірити у себе, свої сили та у те, що вони є особистостями. Поглянувши на їх роботи та творчі виступи, можна з впевненістю сказати, що обмежень у творчості не існує.