Новини   2021-06-07 08:19   546  

Завершився Шкільний турнір з футболу «Кубок міського голови та Футбольної Академії Прикарпаття», що об'єднав 24 учнівські команди закладів загальної середньої освіти, які змагались за здобуття головного призу та звання переможця Золотої, Срібної та Бронзової ліги.
 
Спритність, вправність та справжню професійну майстерність проявили юні футболісти у кожному з етапів турніру, адже кожна команда змагалась дуже завзято.
У чемпіонському етапі турніру, після напруженої боротьби кубок переможців, звання Чемпіона Золотої ліги та грошовий сертифікат на 40 тис.грн. здобула команда Ліцею #22,
Чемпіонами Срібної ліги стала команда Ліцею #11 та отримала грошовий сертифікат на 13 тис. грн.
 
Звання Чемпіонів Бронзової ліги та грошовий сертифікат на 7 тис.грн здобула команда Ліцею #10.
 
Чемпіонів та учасників турніру привітав та вручив нагороди міський голова Руслан Марцінків, менеджер шкільного турніру Андрій Червінський, заступник директора Департаменту освіти та науки Інна Брюховецька, консультант Надія Цюпер.
 
Усі команди отримали пам'ятні та цінні подарунки, грошові сертифікати, на загальну суму 251 тис. грн., які будуть спрямовані на покращення матеріально-технічної бази закладів. Організаторами турніру відзначено кращих гравців та бомбардирів кожної з ліг, кращого воротаря та кращого тренера сезону, а також найактивніші учнівські команди.