Новини   2021-10-21 17:02   522  

Відбулися другі засідання конкурсної комісій для проведення конкурсного відбору на посаду директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська.

 21 жовтня 2021 року відбулося перше засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на посаду директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська.

Члени конкурсної комісії ознайомилися з пакетом документів, поданих претендентом на заміщення даної вакантної посади. За результатами голосування конкурсна комісія одноголосно ухвалила рішення щодо відповідності конкурсанта кваліфікаційним вимогам та його допуску до співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку закладу претендента на заміщення вакантної посади директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська Данилюка Мирослава Петровича. У разі зміни дати проведення співбесіди інформацію буде опубліковано додатково.

Протокол №1

засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на призначення директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська

Від 21 жовтня 2021 року

            Присутні члени комісії: Синишин В.І. – секретар міської ради, голова конкурсної комісії, Шевчук І.М. – керуючий справами виконавчого комітету міської ради, Максимчук І.Є. – директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Тацакович Л.Р. – головний спеціаліст з кадрової роботи Департаменту освіти та науки, секретар комісії, Харук Р.Р. – депутат міської ради, Мороз У.Б. -  викладач спецдисциплін ВПУ №13, Верховцев О.Є. – головний  інженер ДП ВО «Карпати», Косован А.Я. – приватний підприємець «Пункт ТО автомобілів»

                                                                    Порядок денний:                       

  1. Про розгляд документів, поданих претендентом на заміщення вакантної посади директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська.
  2. Про допуск до співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку закладу претендента на заміщення вакантної посади директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська.

 

  1. Слухали:

Синишина В.І., голову конкурсної комісії, про відповідність документів, поданих претендентом на заміщення вакантної посади директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська, до встановлених вимог, зазначених у Положення про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради від 21.06.2018р. №192-20.

 Ухвалили:

  1. З претендентом на заміщення вакантної посади директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська Данилюком М.П.. провести тестування на визначення конкурсною комісією психологічної готовності претендента до роботи на посаді керівника закладу.
  2. Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (Максимчук І.Є.) здійснити перевірку та провести детальний аналіз тестування Данилюка М.П., а його результати подати голові конкурсної комісії (до кінця дня 25.10.2021р.):

«за» - 8

«проти» - 0

«утрималися» - 0.

Рішення прийнято.

  1. Слухали:

Синишина В.І., голову конкурсної комісії, про допуск до конкурсного відбору (співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку закладу) претендента на заміщення вакантної посади директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська, яке відбудеться 26.10.2021р. о 13-15 год. в каб.311 міської ради.

 

  1. Ухвалили:

Допустити до конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська:

 

            Данилюка Мирослава Петровича, виконувача обов’язки директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська:

 «за» - 8

«проти» - 0

«утрималися» - 0

Рішення прийнято.

2.2. Тацаковичу Л.Р., секретарю конкурсної комісії, повідомити претендента на заміщення вакантної посади директора Вищого професійного училища №13 м. Івано-Франківська про дату, час, місце співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку закладу.

 

Голова конкурсної комісії                                      Віктор СИНИШИН

Члени комісії                                                           Ігор ШЕВЧУК

Ігор МАКСИМЧУК

Любомир ТАЦАКОВИЧ

Роман ХАРУК

Уляна МОРОЗ

Олексій ВЕРХОВЦЕВ

Анатолій КОСОВАН