Новини   2022-06-27 15:45   748  

Вітаємо переможців!    

Відбувся Всеукраїнський конкурс з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна». До участі у фінальному етапі були запрошені 42 команди-переможниці І відбіркового етапу. 

У їх число увійшла й команда Івано-Франківської міської дитячої екологічної станції (директор Ганна Левицька) у складі Цюпера Богдана, Семчука Тадея та Лещенко Ксенії, вихованців гуртка «Фітодизайн» цього закладу позашкільної освіти на чолі з керівником гуртка Марущак Оксаною Анатоліївною. Вихованці МДЕС представили проєкт «Ой у лузі червона калина» і в черговий раз зуміли довести, що є одними з кращих в Україні, ставши переможцем Всеукраїнського конкурсу. 

Слід зазначити, що Ксенія Лещенко раніше навчалась у Харківській спеціалізованій школі № 29, а у зв’язку з війною в Україні змушена була тимчасово переїхати в м. Івано-Франківськ. На даний час вона є ученицею Ліцею № 16 Івано-Франківської міської ради. 

Працівники Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради щиро вітають переможців Всеукраїнського конкурсу й бажають подальших творчих звершень і заслужених перемог.