Новини   2021-11-02 12:06   651  

Кожна історія успіху має свою передісторію. Сходженню на Олімп передує довга і клопітка праця. Саме такою є історія випускниці Ліцею ім.Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради Джус Світлани.

Світлана навчалася в ліцеї з 2017 року у класі математичного профілю. За період навчання ліцеїстка займала призові місця на II та III етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, фізики, економіки, у турнірах юних математиків, Міжнародній математичній грі «Кенгуру», Міжнародному конкурсі з інформатики «Бобер», Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник», перемагала на міському та обласному етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, секція «Науково-технічна творчість». 

Плідна праця Джус Світлани не залишилась непоміченою, ліцеїстка нагороджена Подякою Департаменту освіти та науки за активну участь у загальноміському фестивалі «IF FEST IT», була стипендіаткою міської ради у 2020 році. За особливі досягнення в навчанні Світлана нагороджена Золотою медаллю.

За найкращі результати ЗНО (фізика – 200 б., українська мова – 199 б., математика – 198 б. та англійська мова – 197 б.) ліцеїста отримала 5 тисяч гривень з міського бюджету Івано-Франківська. Ці результати дозволили їй увійти в список 30-ти найкращих випускників 2021 року України, який затвердив Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, та отримати премію Верховної Ради у розмірі 100 тисяч гривень.

Зараз Джус Світлана - студентка першого курсу Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу.