Новини   2022-11-18 08:14   865  

17 листопада на базі Вищого художнього професійного училища №3 м. Івано-Франківська відбулося урочисте відкриття навчально-практичного центру інноваційних деревообробних технологій із галузевим спрямуванням  «Деревообробка» за професіями Столяр. Верстатник деревообробних верстатів. Співфінансування створення НПЦ було здійснено коштами державного та міського бюджетів. Було придбано понад 25 сучасних деревообробних приладів, які дозволяють здійснювати повний цикл роботи з деревиною.

На відкритті були присутні Народний депутат України Оксана Савчук, представники Івано-Франківської обласної державної адміністрації, міський голова Руслан Марцінків, представники департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської Ради, директори ПТНЗ та інші поважні гості.

Відкриття навчально-практичного центру дозволить здійснювати підготовку здобувачів освіти на якісно новому рівні,. значно розширить можливості працевлаштування для випускників училища,  дасть поштовх до подальшого розвитку навчального закладу, якісно вплине на розвиток міста і регіону.