Новини   2022-03-31 14:17   378  

З метою вивчення української мови, яка об’єднує націю у єдину незламну і непереможну українську родину, з 25 березня на базі Ліцею № 18 для внутрішньо переміщених осіб організовані курси з вивчення солов’їної.

Учителі Наталія Рильчук, Наталія Шевчук, Іванна Харук, Наталія Грушецька мотивували слухачів курсів говорити, думати та спілкуватися українською мовою.  

На заняттях педагоги створювали атмосферу взаємодовіри та взаєморозуміння. Учасники курсів не лише слухати лекції, а й розповідали про себе, свою сім’ю, родину, свій дім.

Слухачі курсу ознайомилися із правилами етикету,  зосередили увагу на діалогічному мовленні, поділились своїми враженнями та емоціями від  занять, розповіли про своє хобі, висловили щиру віру в те, що найближчим часом повернуться в рідні оселі та будуть виконувати улюблену роботу.

Українська мова - код нації. Сьогодні  ми свідомо розуміємо, що коли зникає мова – помирає народ. Саме тому  педагоги Ліцею №18 докладають усіх зусиль, щоб зберегти нашу солов’їну, чарівну, прекрасну мову, щоб після перемоги вона звучала в усіх куточках Незалежної України