Новини   2022-02-07 16:31   475  

Саме так розцінює свою перемогу в першому турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022» у номінації «Біологія» вчителька ліцею № 3 Христина Богович, адже саме фахові випробування - це шанс спробувати розкрити свої сильні сторони та свій професійний талант.
 
Христина Богович власними здобутками активно популяризує імідж молодого та успішного вчителя. Найбільшим своїм досягненням вважає любов до обраної професії, можливість працювати та зростати разом зі своїми учнями.
 
У своїй роботі вчителька зосереджує увагу на розвитку критичного та логічного мислення у школярів. Вона впевнена, що вміння аналізувати інформацію навчить учнів генерувати нові ідеї, втілювати їх в життя – спочатку в межах освітнього процесу, а в майбутньому - і у суспільстві загалом.
Учителька - авторка різних інтерактивних вправ, дидактичних ігор, онлайн-тестів, які розміщено на різних освітніх платформах. Є активним учасником вчительських спільнот, веде власний освітній блог, де ділиться професійними компетентностями з іншими педагогами.
 
Учні Христини Богович - переможці онлайн-олімпіад та конкурсів на освітніх платформах з біології та природознавства, призери Всеукраїнської експедиції “Моя Батьківщина — Україна”.
У 2021 році вчителька разом із своєю ученицею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі “Дивомандри” для створення інтерактивної мапи легенд та міфів України із збереження культурної спадщини нашої держави.
 
Христина Богович розкриває учням захопливий навколишній світ, намагається зацікавити їх наукою біологією, щоб виховувати майбутніх науковців, котрі працюватимуть на благо України.
Бажаємо Христині Богович перемоги на другому заключному етапі Конкурсу, який відбудеться на всеукраїнському рівні.