Новини   2022-03-24 16:23   424  

Розмовляти українською можливо і зовсім не складно, адже цією мовою промовляє до нас серце рідної землі, землі на якій ми народились та яку зараз разом усі захищаємо.

 
Українська мова все більше набуває функцій міжнаціонального спілкування, у різних країнах українців зараз ідентифікують як нездоланну націю, силою якої захоплюються, а синьо-жовті кольори стали символом свободи і незалежності для цілого світу.
Можна володіти кількома мовами, це свідчить про наш розвиток, нашу обізнаність й інтелектуальність, проте українська мова для українців – пріоритетна, адже лежить в основі нашої національної єдності.
 
Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради розпочато реєстрацію на безкоштовні курси української мови для внутрішньо переміщених осіб, що діятимуть на базі ліцеїв №5, 7, 18, 22.
 
Навчання рідної мови також здійснюється безпосередньо у тих освітніх закладах, де тимчасово поселені українці, що вимушено покинули свої рідні домівки. На даний час вивчати чи покращити свою українську вимову зголосилось понад 98 осіб, реєстрація ще триває.
 
Реєстрація триває за покликанням: https://forms.gle/tgLFaNXVgp6gBiPt8
 
Освітяни Івано-Франківщини залюбки поділяться лайфхаками та ефективними інструментами комінукації, щоби разом відсвяткувати нашу перемогу українською!