Новини   2022-06-07 16:04   725  

Органи місцевого самоврядування Івано-Франківської міської ради в умовах військового стану роблять усе можливе, щоб максимально сприяти соціально-психологічній адаптації внутрішньо переміщених  осіб, які у зв’язку з війною та тимчасовою окупацією російською федерацією українських територій змушені були покинути рідні домівки та переїхати на Прикарпаття.

Зокрема працівниками Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради для усіх мешканців міської територіальної громади організовані навчальні майстер-класи зі стрільби із пневматичної гвинтівки, збірки та розбірки автомата Калашникова, спорядження набоями магазину АК, спортивні заняття (футбол, баскетбол, волейбол), майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва, фітнесу, екскурсійні мандрівки вулицями Івано-Франківська.

Нещодавно з ініціативи працівників Центру туризму і краєзнавства Івано-Франківської міської ради (директор Роман Лесюк) цей перелік доповнився пізнавальними мандрівками Вовчинецькими горами. Учасникам мандрівки, окрім знань з історії Івано-Франківська,  гарантована позитивна фізична активність, організація цікавого, змістовного, розвиваючого активного дозвілля для дітей та дорослих: орієнтування на місцевості, підйоми –спуски, переправи, розпалювання багаття, в'язання вузлів та багато іншого що завжди стане у пригоді під час організації  туристичних походів.

Усіх бажаючих, у т.ч. й корінних мешканців Івано-Франківської територіальної громади, запрошуємо до цих мандрівок і радо чекаємо на зустріч з Вами.

Зареєструватись можна за формою https://forms.gle/7dvK62xrCQNkK4ae8 
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 097 21 39 224 (Роман Дмитрович)