Новини   2022-02-09 10:44   418  

Мрія стати вчителем зародилась в серці Юлії Цибуляк ще з дитячих років і коли вже після закінчення школи постало питання про вибір професії, – ні на мить не засумнівалася, - обрала найбільш творчу і відповідальну! Адже бути учителем – це ціле мистецтво і особлива місія у житті.

Як учитель правознавства ліцею № 3, Юлія Цибуляк на своїх уроках вміло заохочує учнів до здобуття правових знань, виховує повагу й любов до своєї держави та її правотворчих традицій. 

Творчий підхід до професії дав поштовх педагогині взяти участь у найбільш відомому фаховому конкурсі - «Учитель року», в якому Юлія Цибуляк посіла ІІІ місце та здобула звання лауреата першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022» у номінації «Правознавство».

Основна ідея педагогічної діяльності вчительки полягає в формуванні громадянської компетентності молодого покоління. Адже випускники сучасної української школи - це активні учасники розбудови громадянського суспільства. 

Сама ж Юлія Цибуляк - теж людина з активною життєвою позицією, адже займається суспільно корисною діяльністю і є педагогом-волонтером благодійного фонду «Ти – Ангел», який опікується дітьми-сиротами, соціальними сиротами, дітьми з кризових сімей, онкохворими. 

Учні вчительки - неодноразові переможці онлайн-олімпіад з історії та правознавства, призери Всеукраїнських експедицій та конкурсів. Юлія Цибуляк бере активну участь у творчій майстерні НУШ учителів суспільствозначих дисциплін міста.

Крім того, вона авторка збірки дитячих поезій «Янголи поруч», співавторка збірок поезій «Душа на аркуші паперу», «У полум’ї війни». 

Учителька використовує уривки власних поезій на уроках, творчо підходить до викладання свого предмета, адже вважає, щоб учителю запалиту іскру до знань, треба самому увібрати ціле море світла!