Новини   2021-10-07 14:45   422  

06 жовтня 2021р. на дитячому майданчику на вул. Вовчинецькій, 198, біля дитячо-юнацького клубу «Прометей», педагог-організатор Христина Микицей організувала святково-розважальну програму «Покрова мати козацька» присвячену Дню українського козацтва.

Свято відбувалось з ініціативи депутата міської ради Уляни Павликівської, яка надала кошти для придбання тенісного столу для вихованців клубу «Прометей» та подарувала на святі набори тенісних ракеток.

У програмі свята були козацькі забави, товариська зустріч вихованців клубу «Прометей» з настільного тенісу, концертно-розважальна програма та боді-арт для маленьких гостей свята від керівника гуртка «Креативне рукоділля» Мар’яни Равлюк. 

Із захопленням та азартом діти брали участь у веселих естафетах: «Біг з перешкодами», «Козацька спритність», «Стрибки», також хлопці та дівчата продемонстрували жартівливе виконання українського національного танцю «Гопак». 

Всі учасники свята насолодилися музичними дарунками від вихованців студії естрадного вокалу «Mary» Василя Стефаніва та Назара Цапара (керівник Марина Стефанів), українського колориту додав ансамбль сопілкарів Ліцею №10 (керівник Вікторія Максимів). 

На новому тенісному столі було проведено перший тенісний турнір серед вихованців клубу. Грамоти від Центру дозвілля дітей та юнацтва отримали: за перше місце – Кусий Владислав, друге – Капчак Богдан, третє – Болюк Олександр.

Ведучими свята були вихованки гуртка молодіжного клубу «New stars» Божена Рибковська та Вікторія Вітовська, які також провели запальні флешмоби для всіх учасників дійства.

На завершення свята всі отримали солодощі та повітряні кульки від міського голови Руслана Марцінківа.