Новини   2022-03-31 14:21   403  

Мова – багатовікове надбання кожного народу світу. Українська мова – одна з слов’янських мов, в якій таїться мудрість віків і пам'ять тисячоліть.

На базі Ліцею №24 Івано-Франківської міської ради з 25 березня 2022 року розпочалися курси з вивчення української мови «Заговорити солов’їною». Вони організовані для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у ліцеї.

Педагоги ліцею забезпечують комплексний підхід до вивчення української мови за допомогою різноманітних роздаткових та відеоматеріалів. Звертаючи увагу на живе розмовне спілкування, учителі допомагають слухачам розібратися з нюансами слововживання, запам’ятати наголоси та вивчити фразеологізми, ознайомитися з діалектними словами та наголошують на тому, що отримані знання слід підкріплювати діями, тобто спілкуватися українською мовою в повсякденному житті.

Навчання української мови стане у пригоді всім, хто хоче удосконалити свої знання. Нація починається з мови, тому сьогодні, як ніколи, ми повинні пишатися тим, що маємо таку красиву, милозвучну, емоційну рідну мову.