Новини   2021-12-02 14:19   517  

На базі ліцею «Платан» Берегівської міськради (директор Володимир Кенийз) сьогодні розпочав роботу 2-денний виїзний семінар освітян м. Івано-Франківська «Реалізація STEM-проєктів в умовах НУШ».
 
Семінар став можливим завдяки меморандуму про співпрацю, який підписали у 2021 році міські голови Івано-Франківська Руслан Марцінків та м. Берегове Золтан Бабяк, договору про співпрацю між Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради (директор Ігор Максимчук) та начальник управління освіти та культури Березівської міськради Едіта Бабяк у вересні 2021р.
 
Відкриваючи роботу семінару, головний спеціаліст Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міськради Ігор Валько подякував педагогам та учням ліцею «Платан» за започаткування та розширення тісної співпраці прикарпатців та закарпатців в освітній галузі, а також висловив сподівання, що вона плідно розвиватиметься і надасть змогу партнерам перейняти кращим передовий педагогічний досвід, дасть змогу краще пізнати звичаї та традиції сусідів. На завершення він вручив від імені директора Департаменту Ігоря Максимчука подяки господарям та керівництву м. Берегове. Марія Починок, директор Центру освітніх інновацій, провела відеопрезентацій свого закладу, після чого заступник директора ЦОІ Світлана Лугова разом із керівниками гуртків закладу провела для всіх охочих учнів та педагогів закладу навчальні майстер-класи.
 
У склад делегації також увійшли директор Ліцею №23 ім. Романа Гурика Микола Василик, партнер Ліцею «Платан», директор Будинку вчителя Анна Власійчук та директор Малої академії наук Іван Бойко, які також обговорили з освітянами перспективи розширення подальшої співпраці.