Новини   2022-03-25 09:41   386  

Місяць, 30 довгих та небезпечних днів, які змінили світ. Для всіх нас багато чого було вперше: паніка, невідомість, стрес, страх за себе та за життя своїх дітей, неприйняття реальності, яке від сирени до сирени змінювалось на гнів та знову ж на страх. Та весь цей період, з найпершого дня, працівники психологічної служби Департаменту освіти та науки, об’єднавши зусилля та опанувавши власні емоції, працювали з усіма, хто потребував моральної та психологічної допомоги, тими, хто іноді потребував просто поради або доброго слова.

На базі Центру психологічної служби Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради з метою надання психологічної допомоги дітям та їх батькам, а також всім, хто потребує психологічної допомоги, діє КОНСУЛЬТПУНКТ «Психологічна підтримка онлайн». Крім цього, у всіх закладах освіти Івано-Франківської міської ради працюють практичні психологи, які в умовах дистанційного навчання надають психологічну допомогу та підтримку дітям та їх батькам, проводять зустрічі та хвилинки психологічного розвантаження.

Місяць, 30 днів, для нас як один довгий день, проте кожен наступний день впевнено веде Україну до перемоги. Психологічної стійкості всім, впевненості та душевної рівноваги.