Новини   2021-12-17 15:33   465  

Протокол №2

засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на призначення директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області

Від 17 грудня 2021 року

         Присутні члени комісії: Дротянко В.В. – заступник міського голови, Шевчук І.М. – керуючий справами виконавчого комітету міської ради, Смаль М.В.– заступник директора Департаменту  освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Павликівська У.В. – голова  постійної депутатської комісії міської ради з питань гуманітарної політики, Сивачук С.О. – заступник голови Громадської ради при Департаменті  освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Тацакович Л.Р. – головний спеціаліст з кадрової роботи Департаменту освіти та науки, секретар комісії.

         Порядок денний:

  1. Про обрання головуючого на засіданні конкурсної комісії.
  2. Про співбесіду з кандидатом на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.
  3. Про рекомендації Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради щодо укладання контракту з визначеним конкурсною комісією переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.

 

  1. Слухали:

    Павликівську У.В., голову  постійної депутатської комісії міської ради з питань гуманітарної політики, яка запропонувала обрати головуючою на засіданні конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області Дротянко В.В., заступника міського голови.

 

1.Ухвалили:

    Обрати головуючою на засіданні конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області Дротянко В.В., заступника міського голови.

 

  1. Слухали:

Дротянко В.В., головуючу на засіданні конкурсної комісії, про співбесіду з кандидатом на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.

2.Ухвалили:

   2.1. Провести співбесіду з кандидатом на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області у формі захисту перспективного плану розвитку закладу позашкільної освіти:

 

«за» - 6

«проти» - 0

«утрималися» - 0

Рішення прийнято.

 

  1. Виступили:

         Сворак Лідія Вікторівна, учитель української мови та літератури Ліцею №2 Івано-Франківської міської ради.

 

  1. Слухали:

         Дротянко В.В., головуючу на засідання конкурсної комісії, про рекомендації Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради щодо укладання контракту з визначеним конкурсною комісією переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.

     Ухвалили:

         3.1. Визнати переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області за результатами відкритого голосування:

Сворак Лідію Вікторівну, учителя української мови та літератури Ліцею №2 Івано-Франківської міської ради

«за» - 6

«проти» - 0

«утрималися» - 0

Рішення прийнято.

 

         3.2. Відповідно до прикінцевих положень «Про порядок призначення на посаду керівників навчальних закладів Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області», затвердженого рішенням 8 сесії сьомого демократичного скликання від 21.10.2016р. №272-8, визнати конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області таким, що відбувся, та рекомендувати Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради укласти контракт з визначеним конкурсною комісією переможцем конкурсу  на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області Сворак Лідією Вікторівною: 

«за» - 6

«проти» - 0

«утрималися» - 0

Рішення прийнято.

 

Головуюча на засіданні

конкурсної комісії                                            Вікторія ДРОТЯНКО

Члени комісії                                                     Ігор ШЕВЧУК

                                                                        Любомир ТАЦАКОВИЧ                                                 

                                                                        Маріанна СМАЛЬ

                                                                        Уляна ПАВЛИКІВСЬКА

                                                                        Сергій СИВАЧУК