Новини   2021-11-19 13:53   453  

Протокол №1

засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на призначення директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області

Від 19 листопада 2021 року

Присутні члени комісії: Шевчук І.М. – керуючий справами виконавчого комітету міської ради, Максимчук І.Є. – директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Смаль М.В.– заступник директора Департаменті  освіти та науки Івано-Франківської міської ради,  Павликівська У.В. – голова  постійної депутатської комісії міської ради з питань гуманітарної політики; Сивачук С.О. – заступник голови Громадської ради при Департаменті  освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Тацакович Л.Р. – головний спеціаліст з кадрової роботи Департаменту освіти та науки, секретар комісії.

         Порядок денний:

  1. Про обрання головуючого на засіданні конкурсної комісії.
  2. Про розгляд документів, поданих претендентами на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано - Франківської міської ради Івано-Франківської області.
  3. Про допуск до співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку закладу претендентів на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано - Франківської міської ради Івано-Франківської області.

 

  1. Слухали:

Шевчука І.М., керуючого справами виконкому міської ради, який запропонував обрати головуючим на засіданні конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано - Франківської міської ради Івано-Франківської області Максимчука І.Є., директора Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Ухвалили:

1.1. Обрати головуючим на засіданні конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано - Франківської міської ради Івано-Франківської області Максимчука І.Є., директора Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради

«за» - 6

«проти» - 0

«утрималися» - 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали:

Максимчука І.Є., головуючого на засіданні конкурсної комісії, про відповідність документів, поданих претендентом на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано - Франківської міської ради Івано-Франківської області до встановлених вимог, зазначених у Положенні про порядок призначення на посаду керівників навчальних закладів, затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради від 21.10.2016р. №272-в. 

Ухвалили:

   2.1. Допустити до конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано - Франківської міської ради Івано-Франківської області:

Сворак Лідію Вікторівну, учителя української мови та літератури Ліцею №2 Івано-Франківської міської ради: 

«за» - 6

«проти» - 0

«утрималися» - 0

Рішення прийнято.

 

2.2. Тацаковичу Л.Р., секретарю конкурсної комісії, повідомити претендента на заміщення вакантної посади директора позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Лімниця» Івано - Франківської міської ради Івано-Франківської області про дату, час, місце співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку закладу позашкільної освіти.

 

Головуючий на засіданні

конкурсної комісії                                             Ігор МАКСИМЧУК

Члени комісії                                                     Ігор ШЕВЧУК

                                                                        Любомир ТАЦАКОВИЧ                                                 

                                                                        Маріанна СМАЛЬ

                                                                        Уляна ПАВЛИКІВСЬКА

                                                                        Сергій СИВАЧУК