Новини   2021-11-19 13:59   496  

Протокол №2

засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на призначення директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська

Від 19 листопада 2021 року

Присутні члени комісії: Шевчук І.М. – керуючий справами виконавчого комітету міської ради, Максимчук І.Є. – директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Смаль М.В.– заступник директора Департаменті  освіти та науки Івано-Франківської міської ради,  Павликівська У.В. – голова  постійної депутатської комісії міської ради з питань гуманітарної політики; Сивачук С.О. – заступник голови Громадської ради при Департаменті  освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Озмінська Т.М. – представник громадського об’єднання батьків учнів Дитячо-юнацького центру м. Івано-Франківська, Тацакович Л.Р. – головний спеціаліст з кадрової роботи Департаменту освіти та науки, секретар комісії.

         Порядок денний:

  1. Про обрання головуючого на засіданні конкурсної комісії.
  2. Про співбесіду з кандидатом на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська.
  3. Про рекомендації Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради щодо укладання контракту з визначеним конкурсною комісією переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська.

 

  1. Слухали:

Шевчука І.М., керуючого справами виконкому міської ради, який запропонував обрати головуючим на засіданні конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська Максимчука І.Є., директора Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

 

Ухвалили:

1.1. Обрати головуючим на засіданні конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська Максимчука І.Є., директора Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради

«за» - 7

«проти» - 0

«утрималися» - 0 

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали:

Максимчука І.Є., головуючого на засіданні конкурсної комісії, про співбесіду з кандидатом на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська у формі захисту перспективного плану розвитку закладу позашкільної освіти. 

Ухвалили:

2.1. Провести співбесіду з кандидатом на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська у формі захисту перспективного плану розвитку закладу позашкільної освіти:

«за» - 7

«проти» - 0

«утрималися» - 0 

Рішення прийнято.

 

  1. Виступили:

         Бринецька Катерина Ярославівна, виконувач обов’язки директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська.

 

  1. Слухали:

Максимчука І.Є., головуючого на засіданні конкурсної комісії, про рекомендації Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради щодо укладання контракту з визначеним конкурсною комісією переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська. 

     Ухвалили:

3.1. Визнати переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська за результатами відкритого голосування:

Бринецьку Катерину Ярославівну, виконувача обов’язки директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська:

«за» - 7

«проти» - 0

«утрималися» - 0 

Рішення прийнято.

 

3.2. Відповідно до прикінцевих положень «Про порядок призначення на посаду керівників навчальних закладів Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області», затвердженого рішенням 8 сесії сьомого демократичного скликання від 21.10.2016р. №272-8, визнати конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська таким, що відбувся, та рекомендувати Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради укласти контракт з визначеним конкурсною комісією переможцем конкурсу  на заміщення вакантної посади директора Дитячо-юнацького пластового центру м. Івано-Франківська Бринецькою Катериною Ярославівною:

«за» - 7

«проти» - 0

«утрималися» - 0

Рішення прийнято.

 

Головуючий на засіданні

конкурсної комісії                                             Ігор МАКСИМЧУК

Члени комісії                                                        Ігор ШЕВЧУК

                                                                           Любомир ТАЦАКОВИЧ                                                 

                                                                           Маріанна СМАЛЬ

                                                                           Уляна ПАВЛИКІВСЬКА

                                                                           Сергій СИВАЧУК

                                                                           Тетяна ОЗМІНСЬКА