Новини   2022-01-13 14:10   396  

Протокол №1

засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на призначення директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області

Від 13 січня 2022 року

         Присутні члени комісії: Синишин В.І. – секретар міської ради, Шевчук І.М. – керуючий справами виконавчого комітету міської ради, Максимчук І.Є. – директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, Смаль М.В.– заступник директора Департаменті  освіти та науки Івано-Франківської міської ради,  Павликівська У.В. – голова  постійної депутатської комісії міської ради з питань гуманітарної політики; Федик Г.Д. – представник громадського об’єднання батьків вихованців    Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області, Тацакович Л.Р. – головний спеціаліст з кадрової роботи Департаменту освіти та науки, секретар комісії.

         Порядок денний:

  1. Про обрання головуючого на засіданні конкурсної комісії.
  2. Про розгляд документів, поданих претендентами на заміщення вакантної посади директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.
  3. Про допуск до співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку закладу претендентів на заміщення вакантної посади директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.

 

  1. Слухали:

Шевчука І.М., керуючого справами виконкому міської ради, який запропонував обрати головуючим на засіданні конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області Синишина В.І., секретаря міської ради.

 

Ухвалили:

1.1. Обрати головуючим на засіданні конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області Синишина В.І., секретаря міської ради

«за» - 7

«проти» - 0

«утрималися» - 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали:

Синишина В.І., голову конкурсної комісії, про відповідність документів, поданих претендентом на заміщення вакантної посади директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області до встановлених вимог, зазначених у Положенні про порядок призначення на посаду керівників навчальних закладів, затвердженого рішенням Івано-Франківської міської ради від 21.10.2016р. №272-в.

 

Ухвалили:

   2.1. Допустити до конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області:        

Лесюка Романа Дмитровича, в.о. директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області

«за» - 7

«проти» - 0

«утрималися» - 0

 

Рішення прийнято.

2.2. Тацаковичу Л.Р., секретарю конкурсної комісії, повідомити претендента на заміщення вакантної посади директора Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області про дату, час, місце співбесіди у формі захисту перспективного плану розвитку закладу позашкільної освіти.

 

Голова конкурсної комісії                                Віктор СИНИШИН

Члени комісії                                                     Ігор ШЕВЧУК

                                                                           Ігор МАКСИМЧУК

                                                                           Любомир ТАЦАКОВИЧ                                                 

                                                                          Маріанна СМАЛЬ

                                                                          Уляна ПАВЛИКІВСЬКА

                                                                          Ганна ФЕДИК