Новини   2022-02-08 11:30   415  

 Професійні конкурси та змагання – це завжди особливе випробування для педагога. Вийти із зони комфорту, змінити роль із того, хто оцінює, на того, кого оцінюють, продемонструвати свої фахові вміння – це потребує неабиякої відваги, рішучості та хисту. Тому з особливою приємністю, вітаємо із зайнятим ІІ місцем у першому турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» в номінації «Біологія» Оксану Михайлюк-Замороку, учителя біології та екології Ліцею ім.Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради.

У своїй роботі педагогиня завжди користується гаслом «Люблю те, чому навчаю, люблю тих, кого навчаю!».

У січні та на початку лютого відбувалися конкурсні випробування. Оксана Михайлюк-Заморока показала високий рівень професійних компетентностей під час проходження фахового тестування.

У випробуванні «Методичний практикум» педагог продемонструвала майстер-клас «Сучасний підхід на уроках біології з використанням гаджетів з користю» та застосування інтерактивного навчання.

Дистанційний урок за темою «Нейрон. Рефлекс. Рефлекторна дуга» відзначився структурованістю, продуманістю та ефективністю. Учні активно здобували компетентності не лише в галузі природничих наук, але й математики, української мови, культури та інформаційних технологій.

Ніхто краще не вмотивує учнів до досягнень і перемог, як учитель, який сам демонструє прагнення і вміння перемагати. Ще раз вітаємо нашу колегу із цим успіхом та бажаємо досягати нових вершин!