Новини   2022-02-07 15:56   369  

Кожен з нас народжений для того, щоб  підкоряти вершини своїх мрій, досягати успіху, а для цього необхідно завжди вірити у власні можливості, рухатися вперед, не втрачати інтересу та  любові до обраного фаху.  

Такою людиною, педагогом з власним стилем роботи, для якого характерна щонайменше щира любов до дітей, турбота про їхній творчий розвиток є Ганна Шрейдер, учителька ліцею № 24, переможниця першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022» у номінації «Мистецтво».

Щораз на  уроках своїм учням вчителька розкриває неповторний світ музики, допомагає школярам розпізнати їхні творчі ресурси, отримати задоволення від спілкування з прекрасним і високим.

Учні Ганни Шрейдер  - активні учасники та переможці багатьох музичних  конкурсів та фестивалів з вокально-хорового мистецтва.

«Учитель музики – це провідник у світ прекрасного, у світ мистецтва,  який налаштовує чутливі струни душі і серця кожної дитини та допомагає творити мелодію її життя», – вважає вчителька.

Ганна Шрейдер представлятиме нашу область  у другому заключному етапі Конкурсу, який відбудеться вже на всеукраїнському рівні, а це ще одна можливість піднятися на чергову сходинку свого педагогічного росту!