Новини   2022-02-04 09:12   336  

Дистанційне навчання у Вовчинецькій гімназії запроваджено, зважаючи не лише на наявність техніки й доступу до інтернету, а й на специфіку та індивідуальні особливості учнів початкової та основної школи. Тому дистанційне навчання організували на єдиному ресурсі Google Classroom, який став для закладу «рятівником» в організації освітнього процесу.

Матеріали уроків учителі завантажують відповідно до розкладу уроків на платформу. Якщо хтось не зміг опрацювати матеріал відповідно до розкладу, в будь-який інший час має змогу за датою відкрити сторінку і вибрати відповідний урок. Учителі проводять тестування, контролюють, оцінюють діяльність учнів, переглядають результати виконання завдань, застосовують різні форми оцінювання. Для закріплення навчального матеріалу, формування предметних компетентностей у асинхронному режимі використовуються електронні освітні ресурси: «Мій клас», платформи «На урок» та «Всеосвіта».

Спільними зусиллями педагогів, батьків та учнів освітній процес у дистанційному режимі був загальнодоступний та продуктивний. Усі учителі пройшли курси: «Курс Microsoft із цифрових технологій», «Intel. Навчання для майбутнього», швидко опанували потрібні для роботи в новому форматі навички, збільшуючи цим ефективність дистанційного навчання.