Новини   2022-02-03 10:15   310  

Для здійснення освітнього процесу в дистанційній формі основними обрані сервіси Google Classroom та Zoom. 

Працівниками ліцею забезпечено організацію доступу учнів та педагогів на платформи, створені відповідні акаунти та групи всіх учасників освітнього процесу. 

Технології сервісу Zoom дозволяють відтворювати фото, аудіо та відео матеріали під час занять для досягнення наукових цілей, ділитися з учнями власними розробками та повноцінно використовувати всі види методичних матеріалів. 

Сервіс Google Classroom дає змогу організовувати виконання завдань, стежити за ходом їх виконання, встановлювати терміни виконання та оцінювати роботи. Учні отримують повідомлення про актуальні завдання відразу, як тільки вони публікуються, а також мають можливість бачити усі актуальні невиконані завдання. У свою чергу вбудований чат забезпечує надійний зворотний зв’язок з вчителем. 

Обрані нами методи та способи роботи спрямовані на те, щоб освітній процес в дистанційному режимі був загальнодоступний, максимально зрозумілий та не викликав додаткових труднощів, а попри те був повноцінним, продуктивним, ефективним та цікавим для учнів.