Новини   2022-01-28 11:23   489  

Для здобувачів освіти у Ліцеї № 4 освітній процес організовано з використанням технологій дистанційного навчання на онлайн-платформі G Suite for Education/Workspace. Для кожного класу створені віртуальні кімнати з відповідних дисциплін. Кожен вчитель-предметник систематично наповнює свої віртуальні кімнати різноманітними навчальними та методичними матеріалами для продуктивної співпраці з учнями під час дистанційного навчання.
Така освітня платформа призначена для інтеграції цифрових інструментів навчання, а також адміністрування, управління та поширення навчальних програм, формування аналітики звітності процесу навчання.
Метою застосування освітньої платформи у закладі є організація такої взаємодії учасників освітнього процесу з навчальним контентом і між собою, яка дозволить досягти освітньої мети, що забезпечить персоналізований доступ всіх учасників освітнього процесу для виконання своїх освітніх ролей виконання професійних завдань.
А для того, щоб навчання було не просто цікавим, а й ефективним, то вчителі, асистенти вчителів, а також і вихователі груп подовженого дня щодня використовують і застосовують різноманітні веб-ресурси та онлайн-платформи для дистанційного навчання.