Новини   2022-02-04 11:22   350  

Організація дистанційного навчання у Ліцей 3 Івано-Франківської міської ради

Для здобувачів освіти у ліцеї №3 освітній процес організовано з використанням технологій дистанційного навчання на GSuite. Основним інструментом взаємодії з учнями є сервіс Classroom, за допомогою якого вчителі проводять онлайн-зустрічі та онлайн-уроки, використовуючи Google Meet та Google Doc, Google Forms.

Крім Google Meet, педагоги використовують комунікаційну платформу Zoom Cloud Meetings, через яку проводять відеоконференції та онлайн-уроки. Для урізноманітнення дистанційного навчання також долучають і LearningApps, Kahoot, Padlet, YouTube, «Всеосвіта», «На урок» тощо. Це дозволяє демонструвати відео-, текстову та графічну інформацію. Учителі проводять тестування з автоматичною перевіркою, оцінюють діяльність, переглядають результати виконання вправ, застосовують різні форми оцінювання, організовують ефективне спілкування з учнями в режимі реального часу. 

Адміністрація ліцею організовує діяльність закладу в умовах дистанційного навчання, узгоджує правила та розклад для всіх учасників навчального процесу, щоб забезпечити виконання освітніх програм.

Усі разом, однією шкільною родиною, знаходять оптимальний спосіб дистанційної взаємодії, підтримуючи та допомагаючи один одному. Адже, дистанційне навчання – це нові виклики та необхідність удосконалюватися у своїх знаннях та вміннях, рухатися шляхом якісних змін та пошуку нових можливостей.

Головне, щоб всі були здорові!