Новини   2022-02-04 12:02   454  

Знання в наш час — найцінніший товар. Хочеться, щоб навчання було гнучким та мобільним, не займало багато часу, але давало максимум результату. І тут у пригоді, як завжди, стає інтернет. Онлайн-освіта набирає все більших обертів. Взаємодія всіх учасників освітнього процесу - один з найважливіших факторів успішного функціонування будь-якої шкільної спільноти. Наші педагоги зробили все можливе для того, щоб створити позитивну атмосферу освітнього процесу, а також мінімізувати стрес від формату «дистанційного навчання» для здобувачів освіти нашого закладу.

Педагоги вже відпрацювали алгоритм роботи з учнями та співпраці з батьками. З цією метою використовують сервіси Google Workspace. Для вчителів також створено Classroom «Методичний кабінет», у якому подається найважливіша для них інформація. Початкова школа для навчання застосовує різноманітні додаткові освітні платформи, зокрема: Е-Літера, KM MEDIA Ed Profi, Вчи.юа, Розумники, Інтерактивна дошка Miro тощо. Педагоги середньої школи найчастіше послуговуються у своїй роботі платформами Learning Apps, Padlet, Kahoot, Mozaik Education, «На урок», на яких розміщують і власні завдання. Для зручності всіх учасників освітнього процесу на сайті ліцею є комірка «Дистанційне навчання», де розміщено розклад та домашнє завдання для кожного класу.

Звісно, що такий спосіб навчання не може замінити очного, але він спонукає педагогів активніше опановувати цифрові технології.