Новини   2022-03-30 15:30   370  

У нелегкий для України час ми боремося за свою країну. Ми вистоїмо, ми сильні, ми єдині, ми завзяті.  Ми зможемо все, бо ми – українці!

Вже вкотре ми розпочали освітній процес у ліцеї № 25 з використанням технологій дистанційного навчання.

Зв'язок з учнями, викладання нового матеріалу, перевірка домашнього завдання здійснюється освітянською спільнотою ліцею, використовуючи Google Workspace не тільки для забезпечення дистанційної освіти, а й під час традиційного очного навчання та організації командної роботи педагогів.

         Комплекс хмарного програмного забезпечення та інструментів Google дає змогу організувати уроки у форматі відеоконференцій (Google Meet), провести моніторинг знань (Google Forms), отримати зворотній зв’язок із класною спільнотою та батьківською громадою (Google Classroom, Jamboard, Google Docs,GMail тощо), отримати доступ до цікавих навчальних ресурсів (Google Earth, YouTube, Your Plan, Your Planet), організувати обмін досвідом (Google Drive, Google Sheets), –  всі зусилля заради забезпечення безперервного навчання.

Учителі  ліцею під час дистанційного навчання підтримують постійний зв'язок з усіма учнями, які зараз є в нашій державі та з тими, які виїхали за її межі. У ліцеї навчається  43 учні  з числа внутрішньо переміщених, які приступили до навчання контролюють процес виконання завдань, надають консультації та інструкції у незвичному форматі, знаходять вихід з ситуацій  та опираються на свій вчительський досвід.  Цікавий онлайн-урок – це той, що дає не інформацію, а знання та вміння. Бути вчителем у цифрову добу – це навчати навичок майбутнього вже сьогодні. Спільними зусиллями крокуємо до перемоги. Бо Україна – то наш дім: від Сходу до Заходу, від Півночі до Півдня!

З нами Бог та Україна!