Новини   2021-09-02 15:44   507  

 Ліцей ім. Романа Шухевича Івано-Франківської міської ради оголошує конкурс на вакантні посади:  вчителя української мови і літератури (1 ставка), учителя хореографії (0,5 ставки), який знаходиться за адресою: 76014, Івано-Франківська область м. Івано-Франківськ, вул. Шухевичів, 35.

Умови оплати праці: посадовий оклад учителя закладу відповідає 14 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці. Передбачаються доплати та надбавки, матеріальна допомога на оздоровлення, грошова винагорода за сумлінну працю та інші заохочувальні та компенсаційні видатки згідно чинного Законодавства.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  • посаду вчителя Ліцею ім. Р.Шухевича Івано-Франківської міської ради можуть обіймати особи, які мають педагогічну освіту, вищу освіту та /або професійну кваліфікацію, вільно володіють державною мовою, моральними якостями та фізичний і психічний стан здоров’я яких дає можливість виконувати професійні обов’язки.

Перелік документів, які подаються на конкурс:

  • письмова заява про участь у конкурсі;
  • автобіографія;
  • анкета-резюме (додаток 1);
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної роботи (за наявності);         .
  • копію документа про освіту із додатками;
  • копію документа, що підтверджує підвищення кваліфікації, проходження атестації та сертифікації за останніх п’ять років (за наявності);
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 2).

Усі документи мають бути укладені в папку швидкозшивач згідно з вищевказаного переліку.

Особа може надати інші документи та інформацію щодо своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння педагогічного звання, наукового ступеня або вченого характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо). Документи на конкурсний відбір можна подавати особисто або поштою.

Термін подання документів для участі в конкурсному відборі становить чотирнадцять календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу (02.09.2021р. по 15.09.2021р.).

Конкурсний відбір здійснюється у два етапи за результатами:

  • тестування претендента практичним психологом з метою визначення його готовності до роботи на посаді педагогічного працівника;
  • співбесіди з претендентом та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії.     

Документи подаються особисто претендентами до конкурсної комісії за адресою: вул. Шухевичів, 35 м. Івано-Франківськ (Ліцей ім. Р.Шухевича Івано-Франківської міської ради).

Дата і місце проведення конкурсу буде повідомлено претендентам додатково після прийняття відповідного рішення конкурсної комісії.

Контактна особа – Грабаня Христина Ярославівна, учитель історії Ліцею ім. Р.Шухевича Івано-Франківської міської ради, секретар комісії, тел. 0667829028, електронна адреса: haya@meta.ua.