Новини   2021-12-14 14:29   409  

У міській раді відбулося нагородження учасників загальноміського конкурсу професійної майстерності педагогів закладів дошкільної освіти “Вихователь року - 2021”, який проведено за сприяння міського голови Руслана Марцінківа Центром професійного розвитку педагогів.
 
Як і будь-який інший фаховий конкурс має на меті розкрити нові імена, так і конкурс “Вихователь року - 2021” відкрив талановитих педагогів, винахідливих, турботливих і в той же час – справжніх професіоналів. Адже саме вихователь - це перший вчитель після мами, який зустрічається дитині на життєвому шляху, який розвиває і навчає, розуміє і відчуває дитячий світ.
 
Подякою міського голови за здобуте І місце нагороджено Юлію Федак - вихователя ДНЗ №4 “Калинова сопілка, за здобуте ІІ місце - Марію Щербак – вихователя ДНЗ №29 “Кобзарик, за здобуте ІІІ місце - Оксану Попович – вихователя ДНЗ №1 “Калинонька”.
 
Подякою міського голови також нагороджено учасників конкурсу за ініціативу, наполегливість та активну участь у конкурсі: Ольгу Пецу - ДНЗ №14 “Кристалик”, Олену Червінську - ДНЗ №18 “Зернятко”, Лілію Ядлуш - ДНЗ №20 “Росинка”, Наталію Савчук - ДНЗ №36 “Віночок”.