Новини   2023-07-25 16:20   149  

У рамках реалізації програми "Повернення до формального та неформального викладання й навчання в громаді для учнів і підлітків, у тому числі ВПО" в Івано-Франківській громаді організовано заняття для учнів 5-9 класів.
 
Уроки з української мови, математики та англійської мови проводяться у Ліцей 3 Івано-Франківської міської ради у рамках спільного проєкту Інституту суспільних ініціатив та Tech StartUp School.
"Якщо з якихось об'єктивних причин було пропущено частину занять, то батьки не завжди мають час і вміння школярам допомогти. А це гарна можливість для дітей безкоштовно позайматись. Окрім того, в літню пору не виходить проводити якісь стандартні уроки, маємо більш цікаві заняття. Діти не перенавантажені, проте мають змогу підтягнути знання. Також у нас є діти ВПО, які чи не найперші відчули на собі жахи війни. Зараз вони можуть надолужити якісь певні прогалини, відчути підтримку", - розповідає вчителька математики Олександра Никируй.
Також цей проєкт стане знахідкою для тих, хто вимушено покидав Україну після початку повномасштабного вторгнення і зараз повертається.
Вчителі приємно здивовані, адже попри те, що зараз канікулярний період, все ж надійшло багато заявок від охочих. Заняттям зраділи і батьки, і діти.
Також до проєкту в Івано-Франківській громаді долучився Ліцей 4 Івано-Франківської міської ради
Усі охочі займатись можуть зареєструватись за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfRsYe3X86QE7.../viewform