Новини   2022-11-02 13:25   841  

Під час проведення  оперативної  наради міський голова м. Івано-Франківська  Руслан Марцінків вручив подяки 25 педагогам закладів освіти                   м. Івано-Франківська, які влітку цього року здійснювали педагогічний супровід, опіку та догляд дітей з родин учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб, що змушені були покинути рідні домівки та проживають на Прикарпатті.

Завдяки нашим надійним міжнародним партнерам з польських міст Кашолін, Рибнік, Ополе, Люблін,  та Варшава, вдалось організувати повноцінний безкоштовний відпочинок та оздоровлення близько 400 дітей нашої громади. Вчителі цікаво та змістовно організувати дозвілля, побут та літній відпочинок учнів під час їхнього перебування в Польщі.

Також під час наради колишній директор Департаменту освіти та науки Ігор Смаль, який добровольцем пішов захищати Батьківщину, від імені особового складу 33 стрілецького батальйону за активну підтримку та допомогу бійців нагородив подяки директора Центру освітніх інновацій Марію Починок, директора Ліцею №20 Дмитра Скиданчука та приватного підприємця Петра Славенюка. Він подякував побратимам та посестрам за допомогу, яка надходить з тилу на фронт, і висловив впевненість у тому, що прикарпатські волонтери й надалі активно допомагатимуть фронту, наближаючи день нашої спільної перемоги над окупантами.