Новини   2022-05-18 14:17   582  

 

В Україні завершився національний відбір щорічного міжнародного конкурсу учнівських промов 2022 “ЗНАЙДИ СВІЙ ГОЛОС” за програмою «Лідер у Мені», переможцем якого став учень ліцею ім.Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради Дмитро Донецький.

“ЗНАЙДИ СВІЙ ГОЛОС” – наймасштабніший конкурс учнівських промов у світі, що має на меті розвиток лідерського потенціалу дітей через соціальні ініціативи та надання лідерських грантів на їх реалізацію.

Сім'я Донецьких  презентувала ролик на тему  «Winged. Called to be the second wing» про пандемію коронавірусної інфекції та її вплив на наше життя.  

Вони організували та провели дослідження й виявили, що під час карантинних обмежень найбільш самотнім себе почувало старше покоління. 

Так у Дмитра з’явилась чудова ідея допомагати літнім людям, підтримувати зв’язок та знаходити друзів для спілкування під час ковідних обмежень. Він разом зі своєю сестрою почали навідувати бабусь та дідусів, допомагали їм використовувати сучасні технології зв'язку, що дозволяло стареньким забувати на певний час про самотність. 

         Родина Донецьких не лише ініціювала чудову ідею, але й розробила чіткий план реалізації проєкту «Крилаті. Покликані бути другим крилом».

Варто зазначити, що за даний проєкт віддали багато голосів Фінляндія, США, Японія та інші країни.