Новини   2022-01-28 09:46   574  

У Ліцеї № 16 з організації дистанційного навчання обрано декілька важливих напрямків, що дають можливість продуктивно працювати в онлайн-форматі.

У закладі розгорнуто Google Workspace. Основним інструментом взаємодії з учнями є сервіс Classroom, за допомогою якого учителі проводять усі уроки, використовуючи Google Meet.

Другим важливим напрямком є використання електронних журналів на платформі https://nz.ua/. У матеріалах дистанційних занять для всіх класів є посилання на Yotube канали, блоги вчителів, посилання на цікаві матеріали, освітні платформи Всеосвіта та «На Урок», власні презентації та розробки, які розміщені на хмарних сервісах Google. Уроки хімії для учнів 7-11 класів вчителя Фундюр М.М. можна переглянути за посиланням https://cutt.ly/VOtd13P. Учителі активно використовують також онлайн-сервіси https://learningapps.org/ , https://www.geogebra.org/, уроки Всеукраїнської школи онлайн Міністерства освіти і науки https://cutt.ly/gOtgGI0 та електронні версії підручників, розміщені на сайті https://imzo.gov.ua .

Для учнів 5-11 класів організовано навчання на електронній платформі МІЙКЛАС https://miyklas.com.ua/, де систематизовано теоретичний та практичний матеріал з навчальних предметів, відповідно до програм, а також налагоджено систему перевірки, корекції та оцінювання знань учнів. Учителями ліцею розроблено цикл уроків з математики, української мови та літератури, німецької мови на даній платформі.