Новини   2022-02-03 14:15   389  

У Спеціальній школі Івано-Франківської міської ради на належному рівні організовано освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання, який здійснюється на єдиній платформі Google Workspace з додатками Classroom, Meet.

Для педагогічних працівників усіх ланок було організовано навчання з опанування навиків роботи на платформі Google Workspace, з використанням Google інструментів Classroom, Meet, диск. Вчитель інформатики Ковальська М. М. легко і доступно пояснила, як використовувати технології дистанційного навчання у щоденній роботі. Педагоги мали можливість удосконалити навички оволодіння ІКТ. 

Для кожного педагога та здобувача освіти створено Google-акаунт, віртуальні класи, з допомогою яких ведеться робота у синхронному чи асинхронному режимі. 

Заняття проводяться, зважаючи на індивідуальні особливості здобувачів освіти. На кожному занятті учителі подають посилання на YouTube канали, цікаві відеоматеріали, презентації, розробки уроків. Це робить синхронне чи асинхронне заняття цікавішим та ефективнішим. 

Для зворотного зв’язку активно використовуються соціальні мережі, Messenger, Viber, Google пошта.