Новини   2022-02-03 10:52   489  

Онлайн-навчання - це не наше "велике завтра", це наше "велике сьогодні".

                  Донна Дж. Абернаті.

Педагоги ліцею № 7 організували так дистанційне навчання, що воно дає можливість забезпечувати безперервність освітнього процесу в період спалаху вірусних захворювань, під час потреби індивідуальних та групових занять у канікулярний період. Поступово спостерігається зростання достатньо високого рівня цифрової грамотності педагогів, поєднання синхронного та асинхронного режимів.

У своїй практиці педагоги використовують такі інформаційно-комунікаційні сервіси: 

- Google( Classroom, Goole Meet, Class Time); 

- онлайн-сервіси та інструменти для проведення відеоконференцій та онлайн-зустрічей за допомогою застосунків Zoom та Skype;

- у початкових класах часто ще застосовують електронну освітню систему "Мій клас".

На інтернет-платформах учителі розміщують матеріали для самостійного опрацювання й виконання, зокрема навчальну інформацію: відеоролики, презентації, активні посилання на виконання контрольних тестових завдань ( " На урок", "Всеосвіта"), інтерактивних вправ.

Під час проведення онлайн-занять більшість учителів застосовують інструменти підвищення пізнавальної діяльності активності учнів: презентації, вправи, демонстрації, інтерактивні ігри.

Адміністрація ліцею № 7 проводить для педагогів навчальні заняття, консультації, вебінари, онлайн-форуми, віртуальні екскурсії, засідання педрад.