Новини   2022-02-03 15:31   363  

Червона зона, карантин, а час … час летить: вже січень передає естафету лютому...    

  

«…А жити треба кожним днем,

Не відкладаючи на потім.

Що має буть — не обійдем

В своїх стараннях і турботі.

Тож повнимося кожним днем…»

 

             І ми всі - учні, вчителі, батьки - намагаємося це зробити, бо сьогодні – не повториться більше ніколи!!! Тому ми живемо, дбаємо про тих, що поряд, любимо цей світ і продовжуємо його пізнавати, здобуваючи знання. 

Тож дистанційне навчання 2022… Виконання навчальних програм в 1-11 класах забезпечується шляхом організації освітнього процесу в режимі реального часу згідно з наявним розкладом уроків з використанням технологій дистанційного навчання на ліцейній онлайн-платформі G Suite for Education.

На порталі nz.ua створено і ведуться класні журнали, в яких учителями заповнюється зміст проведених уроків за предметами, виставляються оцінки, задаються домашні завдання, а батьки і діти переглядають розклад та щоденники.

Під час проведення занять дотримуємось чинного Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти. Зокрема, обмежуємо час безперервної роботи учнів з технічними засобами навчання для уникнення ризиків для здоров’я, проводимо вправи з рухової активності та гімнастики для очей.

Адміністрація ліцею не лише контролює проведення уроків, але й надає педагогічним працівникам методичну допомогу щодо організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.

Звичайно, що дистанційне навчання – це не вихід і навіть не альтернатива. Але давайте будемо ставитися з розумінням до ситуації, що склалася … Сьогодні, як ніколи, ми маємо згуртуватися і діяти разом. І чим відповідальніше кожен з нас дотримуватиметься карантинних обмежень, тим швидше зможемо повернутися до звичного життя!