Новини   2022-02-02 10:08   334  

Освітній процес для здобувачів освіти Хриплинської гімназії організовано з використанням технологій дистанційного навчання на онлайн-платформі Google Workspace з додатками Classroom, Meet, YouTube.

Окрім Google Meet, учителі нашої гімназії використовують комунікаційну платформу Zoom Cloud Meetings, через яку проводять відеоконференції та онлайн - уроки.  

Для кожного класу створено Google-акаунт, через який і здобувачі освіти, і вчителі закладу здійснюють вхід в Classroom, де безпосередньо відбувається навчання в синхронному режимі через Мeet-конференції або Zoom-конференції , чи асинхронно, у вигляді завдань, матеріалу для опрацювання, відеоуроків та презентацій. Кожен вчитель для свого уроку обирає доступну дітям і батькам форму проведення дистанційних занять.

Використання додаткових сервісів LearningApps, Mentimeter, Padlet, YouTube, «На Урок» суттєво урізноманітнює асинхронні уроки й робить синхронні уроки більш продуктивними. Більшість педагогів уже не може уявити свій дистанційний урок без презентації, демонстрації, інтерактивної вправи чи групової роботи у відповідних онлайн-сервісах.