Новини   2022-06-02 13:20   380  

Уже традиційно щороку 1 червня відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. 

Цього року свято мало гіркий присмак, день припав на дію воєнного стану, більше як три місяці в Україні триває війна. Та попри нелегку ситуацію в країні освітяни Івано-Франківської міської територіальної громади намагались подарувати маленьким українцям, чиє дитинство затьмарила війна, невеличке свято, щоб нагадати всім, що дитинство має бути безпечним і мирним!

У цей сонячний день понад 150 діток разом з батьками поринули у світ казки у Івано-Франківському академічному обласному театрі ляльок імені Марійки Підгірянки. 

47 дітей отримали подарунки від учнів Узинської гімназії, які зібрали в рамках благодійної акції «Подаруй дитині іграшку».

Веселі забави, конкурси, майстер-класи, майстерки, конкурси малюнків, спортивні змагання, розмальовування футболок, заняття з самчиківського розпису, глинотерапія – це тільки частинка тих заходів, в яких діти брали участь.