Новини   2023-12-04 17:30   106  

У Ліцей №17 Івано-Франківської міської ради, Ліцей 19 Івано-Франківської міської ради та Ліцей імені В’ячеслава Чорновола Івано-Франківської міської ради учням розповідали, як розпізнати та запобігти насильству. Крім того, руйнували гендерні стереотипи, створювались мурали із автопортретів та малюнків учнів.
 
У Ліцей 7 Івано-Франківської міської ради було придбано матеріали для поточного ремонту та комфортного облаштування відпочинкових зон.
Триває цифровий проєкт "Безпечні школи та центр цифрової освіти на Західній Україні" у Ліцей 20 Івано-Франківської міської ради. До 2025 року тут розширюватимуть знання з програмування, створення власних проєктів, вивчатимуть принципи робототехніки.
У Ліцей 24 Івано-Франківської міської ради – придбали телевізор, який встановили в кабінеті польської мови. Ліцей № 13 Івано-Франківської міської ради отримав 10 ноутбуків, а Івано-Франківський Навчально-реабілітаційний центр – 4. Ліцей 3 Івано-Франківської міської ради – сучасний телевізор та облаштування польського класу. Крім того, було організовано відпочинок для дітей з України та Польщі. Організовано ІТ-простір, який продовжує функціонувати. Наразі у ліцеї №3 реалізується проєкт з безпечного простору, де проводяться різні заняття для дітей.
Також заклади освіти отримали: комп’ютерну техніку (28 мультимедійних комплексів для 28 ЗДО, 5 комплектів з 40 планшетів для роботи з дітьми, ноутбуки, програмне забезпечення Office H&S 2021), 28 зарядних станцій Ecoflow Delta, миючі засоби, канцтовари, кухонну техніку (машини овочерізальні, пароконвекційні печі, прасувальні преси, пральні машини, сушильні машини, дизельний генератор, м’ясорубки, шафи холодильні та ін.
Для комфортного перебування дітей в укриттях передано 71 набір іграшок, 100 термопотів, 110 ліхтарів, 100 термосів, 10 біотуалетів, 20 подовжувачів, 10 ємностей для води, 60 стільців, 10 кулерів для води та 6 обігрівачів.
Не стали винятками і заклади позашкілля. Завдяки реалізації грантового проєкту на базі Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання проводились заняття для діток ВПО та місцевих діток. У Міська дитяча екологічна станція Івано-Франківської міської ради є можливість проводити психосоціальні заняття для дітей різних вікових категорій.
Тривають роботи і у Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. Тут облаштували хореографічну залу та музичних кабінетів, новий простір психологічної релаксації. Незабаром буде закуплено обладнання для цих приміщень: ноутбуки, мультимедійну панель, звукову апаратуру, канцтовари, музичні інструменти та меблі.
У співпраці з виконавчим комітетом та ГО “МЕТАЛАБ” вдалося відремонтувати та обладнати усім необхідним тимчасовий прихисток для внутрішньо переміщених осіб.
Дякуємо всім хто долучився та долучається до реалізації всіх проєктів. Впевнені, що попереду у нас ще не один виграний грант на реалізований проєкт