Новини   2021-07-28 08:38   513  

Драгомирчанська гімназія Івано-Франківської міської ради оголошує конкурс на посади: учителя математики та фізики; учителя фізичної культури

Умови оплати праці: посадовий оклад учителя відповідає 11 -14 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці.

Передбачаються доплати та надбавки, матеріальна допомога на оздоровлення, грошова винагорода за сумлінну працю згідно з чинним Законодавством.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

- на посади педагогічних працівників можуть претендувати особи, які мають педагогічну освіту, вищу освіту та/або професійну кваліфікацію, вільно володіють державною мовою, моральні якості та фізичний і психічний стан здоров’я яких дозволяють виконувати професійні обов’язки.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсному відборі, подає (особисто або поштою) до Драгомирчанської гімназії Івано-Франківської міської ради (адреса: с.Драгомирчани, вул.Шкільна, 14) такі документи:

  • письмову заяву про участь у конкурсі;
  • автобіографію;
  • анкету-резюме;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної роботи (за наявності);
  • копію документа про освіту із додатками;
  • копію документа, що підтверджує підвищення кваліфікації, проходження атестації та сертифікації за останніх п’ять років (за наявності);
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа може надати інші документи та інформацію щодо своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння педагогічного звання, наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації, тощо).

Конкурсний відбір здійснюється у два етапи за результатами:

1 етап: тестування претендента практичним психологом з метою визначення його готовності до роботи на посаді педагогічного працівника;
2 етап: співбесіди з претендентом та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії.

Термін подання документів на конкурсний відбор становить чотирнадцять календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Дата і місце проведення конкурсу буде повідомлено претендентам додатково після прийняття відповідного рішення конкурсної комісії.

Контактна особа:

Яблонська Галина Петрівна – заступник директора з навчально – виховної роботи Драгомирчанської гімназії Івано-Франківської міської ради, голова комісії, тел.0972228532.